DESPRE…

O NOUĂ FORMĂ DE SPECTACOL!

Din 16 octombrie 2017, sunteți invitați la Marile Întalniri de la Excelsior, demers cultural unic în România.

„MARILE ÎNTÂLNIRI de la EXCELSIOR” vor avea loc cu frecvență lunară, în zilele de luni, de la ora 19.30, în Sala Mare (Sala„Ion Lucian”) a Teatrului Excelsior.

„Marile Întâlniri” înseamnă atât întâlnirea publicului cu personalitățile invitate, cât și întâlnirea dintre moderator – Eveline Păuna – și invitat. „Marile Întâlniri” înseamnă și confruntarea personalităților invitate cu momente-cheie din parcursul lor profesional sau personal, cu oameni care, într-un anumit moment, i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi. Din dialogul de pe scenă, publicul va desprinde povești de viață dar și relevanța lor pentru peisajul României de astăzi. Mesajul producției arată că valorile sunt validate de timp, că profesionalismul este cea mai bună carte de vizită și că oamenii de alături, prin fiecare Mare Întâlnire, ajută ca poveștile de viață să se scrie frumos. Prin această serie de întâlniri-eveniment, Teatrul Excelsior invită tinerii să-și formeze repere și să întâlnească personaliăți pe care le admiră.

Prin interviurile din seria „Marile Întâlniri”, demers derulat din 2012 în presa scrisă, tv, radio, on-line, Eveline Păuna a fidelizat deja o categorie de public, iar valoarea interviurilor a fost recunoscută de critica de specialitate – Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (2014), Premiul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (2017).