16 octombrie 2017 – GIGI CĂCIULEANU

Pe 16 octombrie, la Teatrul Excelsior din București a avut loc, începând cu ora 19.00 – prima Întâlnire din seria „Marile Întâlniri de la Excelsior”. Maestrul Gigi Căciuleanu a împărtășit publicului amintiri emoționante din parcursul său profesional și personal.

Încă din foaier, publicul s-a întâlnit cu universul celebrului coregraf și dansator prin expoziția de fotografii care aparțin Uniunii Teatrale din România. Apoi, cei prezenți au călătorit în timp prin ajutorul momentelor video care l-au înfățișat pe Gigi Căciuleanu în ipostaza de dansator.

Seara a stat sub semnul emoției și al bucuriei. Provocat de jurnalista Eveline Păuna, Gigi Căciuleanu a povestit publicului despre Omul Alternativ, despre Filoftița – femeia rromă alături de care a dansat prima dată pe stradă, printre oameni, despre Marea Întâlnire cu Miriam Răducanu și magia momentelor petrecute alături de Maia Plisețkaia dar și despre zbaterile interioare ale unui om creativ.

Invitații speciali ai evenimentului au fost Gilda Lazăr și Acad. Răzvan Theodorescu, doi prieteni vechi și buni ai lui Gigi Căciuleanu.

Seara s-a încheiat cu lansarea volumului „Marile Întâlniri – Nemuritorii”, carte care reunește interviuri realizate de Eveline Păuna cu personalități de marcă ale României care s-au mutat în stele.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *